Nygatan 57 och våra olika rum

 
Matsal, bistro, terrasser, skafferi, vinkällare och sommarställe

 

Ett vänligt leende välkomnar Dig. Vi ser fram emot att få ta emot Dig som gäst.
 
Ett kök med stor erfarenhet och som med noggrannhet väljer säsongens bäst råvaror och tillagar maten kärleksfullt för att ge Dig, som gäst, en okomplicerad smakupplevelse.
 
En matsal med modern, stilfull och harmonisk interiör. Anpassad både för det förtroliga samtalet men även för större sällskap. Servispersonalen har ett stort engagemang och sätter just Dina önskemål i högsta fokus.
 
En bistro där Du är välkommen in.Vare sig Du vill njuta av ett glas vin och bläddra i en inspirerande tidskrift eller tillsammans med dina vänner/ kollegor mötas upp efter jobbet för att i trevlig miljö äta något ur vår A´la Carte meny.
 
Ett eget rum just för Ditt sällskap. Delar av restaurangen kan abonneras och användas som ett mötesrum för konferens, kick-off, utbildning, firmafest med mera. Vår personal har stor erfarenhet av dessa typer av arrangemang.
 
Ett Skafferi, där du öppnar dörren och tittar in på välfyllda hyllor med delikatesser från hela världen, mycket utvalt ekologiskt och självklart har våra lokala producenter bästa hyllplats. Köp med ett extra tillbehör som lyfter middagen eller vid ett annat tillfälle en hel middag tillagad av våra kockar. Vi erbjuder bakverk, sallader, lunch- och middagspaket, smörgåsar, ostar- och charkuterier, nybakat bröd samt soppa för take away.

En plats Du valt ut. Vi kan paketera Restaurang nygatan 57 koncept och ta med till utvald och önskad plats. Vi erbjuder catering till såväl privata middagar som stora företagsfester.
 
En uppvärmd inglasad terrass, ”sitta inne ute” , samt en populär stor sommarterrass för både små och stora sällskap.

 

Ett sommarställe i Kåge småbåtshamn, Hamncaféet Kåge som håller portarna öppna mot havet och er gäster från mitten av juni till nästsista helgen i augusti
 
Välkommen!

Aktuellt

Vi är med på Star Wine List som guidar till de bästa vinbarerna och vin-restaurangerna.

Läs mer

Följ oss
på Facebook

 

Följ oss på
Instagram@restaurangnygatan57
Restaurang Nygatan 57 i Skellefteå. Tel: 0910-134 44

Foto: Patrik Hagerman, Felicia Lindfors m.fl
Foto och webbdesign MonkeyMind.se
Dela vår sida