Min stora passion är mat och dryck, i synnerhet vin, ett intresse som vuxit sig allt större med åren och ett område som aldrig slutar växa då det alltid finns mer att lära. Jag är utbildad vid Restaurang-och hotellhögskolan i Grythyttan till Sommelier- och måltidskreatör, en 3-årig utbildning och tog min examen i juni 2015. 

Jag älskar att prova nya viner och tjusas av de som ligger en varmt om hjärtat. Här på Restaurang Nygatan 57 är vinkällaren full av härliga viner från hela världen som är mycket generösa i både smak och doft. Vi är särskilt inriktade på ekologiska viner och erbjuder även biodynamiska samt rena naturviner, vilket innebär minimalt med tillsatser och vinet får chans att tala för sig själv. Detta är också något jag tycker kan tillföra vinerna än mer personlighet och charm.

I Nygatan´s stora vinkällarlista kan du botanisera bland ca 150 viner från hela världen, där druvorna är odlade i harmoni med naturen. 
Vissa är från små unika vingårdar där endast ett fåtal viner finns att tillgå. 

Nyfiken? 

 


Vinkällarlista

 

 

 

Allt gott,

Veronica

Sommelier- och måltidskreatör

Arkiv
Kategorier

Aktuellt

Följoss på Facebook

 

Följoss på Instagram

@restaurangnygatan57
Restaurang Nygatan 57 i Skellefteå. Tel: 0910-134 44

Foto: Patrik Hagerman, Felicia Lindfors m.fl
Foto och webbdesign MonkeyMind.se
Dela vår sida